Download lagu Woro Widowati Loro Ati ( COVER ) MP3 Gratis

Woro Widowati – Loro Ati ( COVER )



Woro Widowati - Loro Ati ( COVER )


Download lagu Woro Widowati – Loro Ati ( COVER ) MP3 CEPAT DAN MUDAH dapat kamu download secara gratis di LAGUBAJI.COM , Detail lagu Woro Widowati – Loro Ati ( COVER ) bisa kamu lihat di tabel dibawah ini , untuk link MP3 download Woro Widowati – Loro Ati ( COVER ) berada dibawah silahkan di klik KUY!

Judul: Loro Ati ( COVER )
Penyanyi: Woro Widowati
Album: Single
Tahun: 2020
Dilihat: 29,015x
Genre: JAWA AMBYAR
Ukuran: 0 Byts
Tipe file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Download MP3



Lirik Woro Widowati – Loro Ati ( COVER )

LORO ATI RINDA BIMAR LIRIK

 

Jumeneng neng njero atiku iki
Yo mung sliramu sing tak tresnani
Senajan to akeh gudho,marang aku
Tetep tresnomu sing tak gondeli

Mugo ae salah mripat loro iki
Mugo ae iku duduk kowe
Lungguh jejer sesandingan
neng ngarepku

 

Bercumbu mesra karo wong liyo

Ning Bantaran kali Mediun
Kowe janji karo aku
Janji setio sumpah ning ati
Ora bakal ono wong liyo
Cukup aku yo mung aku
Urip bareng sampek mati

Reff :
Kok tego mentolo
Kowe kang mas
Kok tego mentolo
Nglarani aku

Kurang opo kang mas
Kurang opo aku
Kok tego mentolo
Nglarani aku

Song 2 :
Loro ati iki loro
Pancen loro
Sumendal perih ning njero dodo
Ora nyongko ora ngiro
Kok gampangne
Yen bakale koyok ngene




Bila kamu mengunduh lagu Woro Widowati – Loro Ati ( COVER ) MP3 usahakan hanya untuk sempel saja KUY , jika memang kamu suka dengan lagu Woro Widowati – Loro Ati ( COVER ) belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Single, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes SPOTIFY JOOX Woro Widowati, dan untuk mendukung Woro Widowati – Loro Ati ( COVER ) di semua charts dan tangga lagu Indonesia maupun international.