Download lagu Hendra Kumbara Yowis MP3 Gratis

Hendra Kumbara – Yowis



Hendra Kumbara - Yowis


Download lagu Hendra Kumbara – Yowis MP3 CEPAT DAN MUDAH dapat kamu download secara gratis di LAGUBAJI.COM , Detail lagu Hendra Kumbara – Yowis bisa kamu lihat di tabel dibawah ini , untuk link MP3 download Hendra Kumbara – Yowis berada dibawah silahkan di klik KUY!

Judul: Yowis
Penyanyi: Hendra Kumbara
Album: Single
Tahun: 2020
Dilihat: 384x
Genre: POP INDO
Ukuran: 0 Byts
Tipe file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s


Download MP3



Lirik Hendra Kumbara – Yowis

Yowis ben dadi kenangan

Yowis mung ning angan angan

Tresno sing tak gadang

 

Mung mandeg ning tengah dalan

Aku kowe wes ora sejalan

 

Yowis ben dadi cerito

Yowis mung sakedep moto

Janjimu ra ori

Jebule mung kawe siji

Jare tulus jebule mung apus-apus

 

Aku nangis ra uwis-uwis

Teles kebes wes nganti kalis

 

Aku kangen ning mung tak pendem

Nangis

Mergo janjimu sing lamis

 

Opo meneh sing mbok goleki

Rumangsaku kabeh wes tak turuti

Tibo tangiku mung kanggo kowe

Snajan sak onone

Sing penting perjuangane

 

Opo mergo wong ora nduwe

Kowe nganti tego ninggalake

Snajan atiku wes ajur mumur

Tetep kudu bersukur

Kabeh wes ono sing ngatur




Bila kamu mengunduh lagu Hendra Kumbara – Yowis MP3 usahakan hanya untuk sempel saja KUY , jika memang kamu suka dengan lagu Hendra Kumbara – Yowis belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Single, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes SPOTIFY JOOX Hendra Kumbara, dan untuk mendukung Hendra Kumbara – Yowis di semua charts dan tangga lagu Indonesia maupun international.